Go to main content

Tietosuojalausunto

Yksityisyytesi on meille tärkeää. Siksi kerromme mielellämme miksi ja kuinka käytämme henkilötietojasi. Rehellisyys ja avoimuus ovat meille tärkeitä arvoja. Tällä tavoin haluamme rakentaa kestävän luottamussuhteen asiakkaidemme kanssa. Muiden asioiden ohella tämä tarkoittaa sitä, että me kunnioitamme ja suojelemme yksityisyyttäsi ja valintojasi. Henkilötiedothan kertovat sinusta monia asioita. Meidän täytyy pitää tietosi suojattuna ja me teemme kaikkemme varmistaaksemme tämän. Kaikki työntekijämme ovat sidottuja noudattamaan tarkkoja yksityisyyden suojaa koskevia säännöksiä ja heitä valvotaan jatkuvasti. Jaamme tietojasi kolmansien osapuolien kanssa vain, jos se on tarpeellista, esimerkiksi sopimuksen täytäntöönpanon takia. Emme myy mitään tietoja kolmansille osapuolille. Emme myöskään lähetä sinulle mainontaan liittyviä viestejä, ellet ole erikseen pyytänyt meitä lähettämään niitä. Tietojasi käytetään ainoastaan optimaalista palvelua ja operatiivista johtamista varten.

Haluamme sinun tietävän tarkalleen, kuinka me käytämme henkilötietojasi. Haluamme myös sinun tietävän, että ne ovat päivitettyjä. Voit siis vapaasti lukea, muokata ja korjata tietojasi. Tietysti voit myös ilmoittaa meille, ettet anna enää meille lupaa käsitellä tietojasi. Koska nämä tiedot kuuluvat sinulle, voit pyytää meitä siirtämään ne sinulle.

Sopimuksen täytäntöönpanossa työskentelemme yhdessä kumppaneiden, kuten leirintäalueen omistajien ja palveluntarjoajien kanssa. Teemme yhteistyötä vain sellaisten kumppaneiden kanssa, joiden kanssa meillä on samat tietosuojavaatimukset. Nämä kolmannet osapuolet saavat henkilötietosi vain, jos se on todella tarpeen hyvin tarkkojen tietosuojaehtojen mukaisesti. Me olemme varmistaneet, että tietosi ovat yhtä suojattuja näillä osapuolilla, kuin mitä ne ovat meillä.

ACSI käsittelee tietojasi uusien eurooppalaisten säädöksien (Yleinen Tietosuoja-asetus) mukaisesti. Kun jaat henkilötietojasi meille tai me keräämme henkilötietoja sinulta, toimimme tietosuojalausunnon mukaisesti. Alla olevat kysymykset ja vastaukset selittävät yksityiskohtaisesti, mistä henkilötietosi koostuvat ja kuinka me käytämme, prosessoimme ja suojaamme niitä.

Yleiset kysymykset tai valitukset liittyen tähän tietosuojalausuntoon voi lähettää tietosuojavastaavalle sähköpostilla: dataprotection@acsi.eu. Turvallisuussyistä tietoturvavastaava pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi, ennen kuin pyyntösi voidaan käsitellä.

Sisältö:

1. Mitä ovat henkilötiedot?

Nämä tiedot kuvaavat luonnollista henkilöä. Kyseiset tiedot koskevat henkilöllisyyttäsi, kuten nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa sekä IP-osoitetta. Henkilötiedot sisältävät näiden tietojen lisäksi profiilikuvia, henkilökohtaisia mieltymyksiä, tietoja maksukäyttäytymisestä sekä taloudellisia tietoja.

Liite 1 sisältää listan henkilötiedoista, joita voimme käsitellä. Evästeet kuuluvat myös henkilötietoihin. Evästeet kuuluvat myös henkilötietoihin. Evästekäytännöstämme voit lukea, mitä evästeet ovat, miksi käytämme niitä ja miten niitä käsitellään.

2. Mitä tietoja keräämme ja kuinka käytämme niitä?

ACSI:lla huomio on aina asiakkaassa. Meistä tämä on loogista. Haluamme kehittää sinulle parhaita mahdollisia matkustustuotteita ja siksi haluamme olla yhteydessä sinuun ja kommunikoida kanssasi. Tämä auttaa meitä toimittamaan sinulle juuri sitä, mitä sinä haluat. Keräämme ja vastaanotamme tietojasi nettisivujen, varauslomakkeiden, sovellusten sekä sosiaalisen median kautta.

Saamme tietosi, kun esimerkiksi luot tilin tai kirjaudut vastaanottamaan uutiskirjeitä. Tämän lisäksi vastaanotamme tietosi ostotapahtuman yhteydessä. Selaammalla nettisivuja keräämme evästeitä, jotka ovat olennainen osa sovellustemme ja nettisivujemme kunnollista toimintaa ja suojausta.

Prosessoimme henkilötietoja, että (voimme ja) pystymme noudattamaan sopimusta kanssasi. Tällä tavoin voimme käsitellä varauksiasi ja tarjoamaan sinulle olennaisia tietoja. Jos haluat, saat meiltä säännöllisin väliajoin markkinointiviestejä, joko uutiskirjeen muodossa tai muulla tapaa. Me arvioimme tyytyväisyyttäsi ja pohdimme ratkaisuja, jos et ole (täysin) tyytyväinen. Tuotekehityksemme takia pidämme yllä tilastoja. Tämä auttaa meitä lujittamaan suhdettamme sinuun ja työskentelemään uusien asiakkaiden kanssa. Henkilötietojen analysointi ja niiden tutkinta on välttämätöntä tuotteidemme ja palvelujemme kehittämisessä ja parantamisessa, jotta voimme, lyhyesti sanottuna, palvella sinua (vielä) paremmin.

Analysointien kautta voimme käyttää automatisoituja profilointitekniikoita, jotta voimme tiedottaa sinua tuotteista ja toiminnoista, jotka on räätälöity sinun henkilökohtaisten mielenkiinnon kohteesi ja tarpeesi mukaan.

Me emme jaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellei tämä ole välttämätöntä sopimuksen täytäntöönpanon tai sisäisen liiketoiminnan kannalta. Olemme allekirjoittaneet sopimuksen henkilötietojen käsittelystä näiden osapuolten kanssa varmistaaksemme, että he soveltavat samoja tiukkoja tietosuojasäännöksiä kuin me. Emme koskaan myy henkilötietojasi eteenpäin.

3. Missä säilytämme tietojasi?

Haluamme varmistaa turvallisen ja avoimen liiketoiminnan ilman, että henkilötietojesi turvallisuus kärsisi siitä. Työntekijämme, jotka käsittelevät henkilötietojasi, saattavat tulla Euroopan talousalueen ulkopuolelta ja työskennellä sieltä käsin meille tai palveluntarjoajillemme. Olemme myös yhdessä näiden osapuolten, joiden perustus on Euroopan talousalueen ulkopuolella, allekirjoittaneet sopimuksen henkilötietojen käsittelystä. He käsittelevät tietojasi yhtä turvallisesti kuin me.

Koska internetin kautta tapahtuva tiedonsiirto ei ole täysin turvattu, me tai kolmannet osapuolet emme voi taata nettisivullemme lähetettävien tietojesi turvallisuutta. Siksi jokainen tiedonsiirto tapahtuu omalla vastuullasi.

Nettisivuillamme ja sovelluksissamme on silloin tällöin linkkejä, jotka johtavat kumppaniverkostojen, mainostajien ja yhteistyökumppaneiden nettisivuille. Jos päätät seurata tällaista linkkiä, ota huomioon, että näillä sivuilla on omat tietosuojakäytännöt emmekä me vastaa tai ole vastuussa näistä käytännöistä.

4. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen sitä tarkoitusta varten, minkä takia meillä on nämä tiedot hallussa. Toimimme näin vastataksemme sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi tai noudattaaksemme laillisia velvotteita. Kun emme enää tarvitse tietojasi, ne poistetaan järjestelmistämme tai muutetaan anonyymiksi, jotta henkilöllisyyttäsi ei voida johdattaa niistä.

Säilytämme asiakkaaseen liittyviä henkilötietoja seitsemän vuotta sen jälkeen, kun asiakassuhde on päättynyt. Potentiaalisten asiakkaiden, joihin ei ole vielä otettu yhteyttä, henkilötietoja säilytetään kuusi kuukautta tietojen keräämisen jälkeen. Potentiaalisten asiakkaiden, jotka ovat ilmoittaneet haluavansa meidän ottavan yhteyttä, henkilötietoja säilytetään kaksi vuotta.

5. Mitkä ovat sinun oikeutesi yksityisyyden suojaan?

Meille on tärkeää, että sinä pystyt hallitsemaan omia henkilötietojasi. Voit harjoitella tätä käyttämällä seuraavia oikeuksia:

  • Oikeus saada tietoja
  • Oikeus päästä omiin tietoihin
  • Oikeus oikaisuun
  • Oikeus tulla unohdetuksi
  • Oikeus olla markkinointia ja profilointia vastaan
  • Oikeus peruuttaa suostumuksesi
  • Oikeus tietojen siirtoon
  • Oikeus poistaa evästeitä
  • Oikeus tehdä valitus

6. Muutokset

Tämä tietosuojalausunto on päivätty 24. toukokuuta 2018. Tietosuojalausuntoon tehtävät muutokset tai lisäykset ilmoitetaan välittömästi.

7. Liite 1: Henkilötietoryhmät, joita voidaan käsitellä

Alla olevaan listaan on kerätty erilaisia henkilötietoja, joita voimme käsitellä. Tämä tietoturvalausunto selittää, miksi voimme käsitellä näitä henkilötietoja ja millä perusteella.

Henkilötietoryhmä Esimerkki
Henkilökohtaiset tunnistetiedot Nimi, osoite, kaupunki, postinumero, sähköpostiosoite, puhelinnumero, sähköposti, allekirjoitus, sosiaalisen median käyttäjätunnus, asiakasnumero, tilinumero
Henkilökohtaiset ominaisuudet Ikä, sukupuoli, syntymäaika, siviilisääty, kansallisuus, ammatti, koulutus, henkilökohtaiset mielenkiinnonkohteet, vapaa-ajan aktiviteetit, perhetilanne, ihmissuhteet, jäsenyydet
Sähköiset tunnistetiedot IP-osoite, evästeet
Viestintätiedot Tiedot henkilökohtaisista kontakteista, puhelinkontaktit, sähköposti, sovellukset, kirjeet, tiedot tuote- ja palvelukeskusteluista, tiedot valituksista ja kyselyistä
Taloudelliset tiedot Pankkitili ja maksukäyttäytyminen
Tiedot tuotteista ja palveluista Ostetut tuotteet ja palvelut, kiinnostuksen kohteet liittyen tuotteisiin ja palveluihin
Erityiset henkilötiedot Tiedot liittyen yleisen tietosuoja-asetuksen 9. artiklaan
Muut henkilötiedot Käyttäjätunnus ja salasana, henkilötunnus

8. Vastuuvapaus

Huolimatta siitä, että tämä nettisivu on tarkoin koottu, mitään vastuuta ei voida ottaa nettisivulla julkaistuista tiedoista ja/tai kuvista. Kaikki sivuilla mainitut hinnat näytetään euroissa (€) ja kaikki oikeudet hintojen tai muiden tietojen muutoksissa pidätetään.

On mahdollista, että tällä nettisivulla julkaistavat asiakirjat ja niihin liittyvät grafiikat saattavat sisältää virheitä tai kirjoitusvirheitä. ACSI pitää oikeudet, joko itsenäisesti tai neuvotellen leirintäalueiden kanssa, muuttaa tietoja tai tehdä niihin parannuksia. Kun editoijille ilmoitetaan virheellisyyksistä, ne yritetään muuttaa ja korjata niin nopeasti kuin mahdollista.

ACSI ei ota mitään vastuuta tämän nettisivun tai siihen liittyvien nettisivujen käytön ongelmiin. Missään tapauksessa ACSI ei ole vastuullinen tietystä, välillisestä tai myöhemmin ilmenevästä vahingosta tai luvattomasta käytöstä johtuvasta vahingosta tai tämän nettisivun sisältävien tietojen tai asiakirjojen käytöstä johtuvasta tietojen menettämisestä.

ACSI yrittää parhaansa mukaan estää teknisistä vioista johtuvat kaatumiset. Joitakin tietoja saattaa kuitenkin sisältyä tiedostoihin tai formaatteihin, jotka eivät ole täysin virheettömiä.

9. Hyperlinkit

Tällä ACSI:n julkaisemalla nettisivulla käytetään linkkejä, jotka johdattavat sinut toisille nettisivuille. ACSI ei ole vastuussa henkilötiedoista, joita jaat näille kumppaneille. Kehotamme sinua tutustumaan tapaan, jolla yhteistyökumppanimme käsittelevät henkilötietoja lukemalla kyseisen nettisivun tietosuojalausunnon. Tämä nettisivu sisältää linkkejä nettisivuille, joita ACSI ei valvo. Nämä linkit ovat vain tiedottamista varten tai ne muodostavat osan kaupallista mainontakampanjaa. ACSI:lla ei ole vaikutusvaltaa näiden sivujen sisältöön eikä se ole vastuussa niiden sisällöstä.

Tämän lisäksi on olemassa nettisivuja, jotka viittaavat tähän sivuun hyperlinkkien avulla. ACSI ei valvo näitä nettisivuja. ACSI:a ei voi pitää vastuullisena henkilötiedoista, joita jaat näille tahoille. Kehotamme sinua tutustumaan tapaan, jolla yhteistyökumppanimme käsittelevät henkilötietoja lukemalla kyseisen nettisivun tietosuojalausunnon.